Kycklingfilé med paprikasås

Allmänt / Permalink / 0
Ingredienser (4 portioner):
 
4 st kycklingfileér
1 röd lök
1 röd paprika
lite olja
Bearnaisesås
1 Blomkålshuvud
 
Dela kycklingfileérna på längden, så de blir tunnare. Krydda med salt, peppar och chili. Stek dem i lite olja.
 
Gör bearnaisesåsen och hacka 1/2 paprika och 1/2  lök i små bitar. Blanda ned dem i bea-såsen, och ställ kallt.
 
Skär resten av paprikan och löken i lite större bitar. Skär blokålsstånden mitt itu och lägg dem tillsammans med löken och paprikan i en ugnsfast form. Ringla över olja och krydda med salt, pepper och chili. Rosta grönsakerna i ugnen i ca 20 min, tills de ser fina ut. 
 
En enkel, god och nyttig middag! 
 
 
 
 
Till top