***SKINKRULLADER***

Allmänt / Permalink / 0
Goda rullader, som man kan göra med eller utan fransk dijonsenap
 
ca 800 gr fläskkött i tunna skivor
2 pkt bacon
1 purjolök
ev dijonsenap
 
4 dl vatten
1 köttbuljongtärning
2-3 dl matlagningsgrädde
timjan
svartpeppar
 
en skvätt soya
 
Börja med att finhacka purjon och baconet. Fräs dessa i en stekpanna och låt sedan svalna.
 
Banka ut schnitzlarna. Bred på ev senap
 
 
Lägg sedan på fyllningen och rulla ihop dem. Fäst ihop med en tandpetare
 
 
Bryn dem i en panna så de får lagom med färg
 
 
häll sedan på vattnet utblandat med buljongtärningen och låt koka under lock ca 20 min
 
 
Häll sedan i matlagningsgrädde, soya och timjan och låt koka i ca 15 min till
 
Servera med ris och någon kokt grönsak (vi har en förkärled till broccoli här hemma)
 
 
 
 
 
 
Till top