Skinkrullader

Allmänt / Permalink / 0
De här rulladerna är alltid uppskattade, och man kan välja ris, kvarngryn, klyftpotatis eller pommes till. 
 
8 st skinkschnitzel
1 pkt bacon
Dijonsenap
Dragon (torkad)
Köttbuljong
Matlagningsgrädde
Salt och peppar
 
 
Banka ut köttet lite och bred på dijonsenap. Lägg på en baconskiva, krydda med dragon och rulla ihop dem till rullader och fäst med tandpetar så de håller ihop.
Krydda med peppar runt om.
Stek dem ien traktörpanna så de får färg runt om. 
Häll på ca 4-5 dl köttbuljong och låt puttra under lock i ca 20 min
 
 
 
 
Plocka ur rulladerna och tillsätt matlagningsgrädde, några msk dijonsenap (smaka av) dragon och svartpeppar, vispa ihop såsen och låt den koka upp. 
Lägg i rulladerna igen och låt dem puttra i såsen en liten stund.
 
 
 
 
Till top